Beoordelingen van The Art Kitchen Vinkeveen

Recente recensies van The Art Kitchen Vinkeveen

5 sterren na 173 reviews

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Helaas niet de bestelde ravioli gekregen maar spaghetti.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens iets anders, goede reviews dus oke. Maar helaas koude pizza en een half uur te laat bezorgd.... prijs kwaliteit niet in verhouding. Laten we zeggen we gaan het een herkansing geven en hopen dan maar dat het wel goed is. Maar deze was een gemiste kans...... Helaas mensen doe beter je best !!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging waren helemaal prima! Enige minpuntje was dat wanneer je geen extra saus bij je pizza wilt en dit apart aangeeft, deze er niet bij geleverd wordt maar wél in rekening wordt gebracht..

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de eerste keer bij Art Kitchen besteld. We werden positief verrast en hebben heerlijk gegeten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat is het toch lekker als je zelf niet hoeft te koken. En dan ook nog heerlijk gegeten. Dank jullie wel. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. TOP

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk, altijd op tijd en gewoon goed & lekker eten!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer fantastisch. Bezorger super beleefd en vriendelijk. Bezorgtijd was ruim half uur later dan gevraagd. Dit zouden jullie eigenlijk even moeten melden als dit wijzigt.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle en vriendelijke bezorging. Eten was prima.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekkere pizza's. Nu ook nog een leuke pizza actie.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle levering en super warm en vers!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de goedkoopste in de omgeving, maar goede kwaliteit mag wat kosten. En dat levert The Art Kitchen zonder twijfel. Onze twee pizza's waren erg lekker, met een goede bodem. Ook de bezorging was lekker vlot. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s voor eerlijke prijs, snelle en vriendelijke bezorging - precies wat je soms nodig hebt!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Maar als je een mail krijgt dat het er om 18:40 is, en het een half uur later pas bezorgd wordt, zonder dat je ff gebeld wordt...

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg niet wat ik had besteld! En toen ik vervolgens wilde bellen kreeg ik geen gehoor. Ik heb meerdere keren gebeld maar tevergeefs. Helaas is de pizza (die ik niet had besteld) voor de helft ik de prullenbak geëindigd. Normaal gesproken is jullie eten fantastisch. Maar deze keer was het een teleurstelling

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten & goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier kwam onze bestelling te laat. Hierdoor was de pizza koud.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten & goede service

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede prijs kwaliteit/kwantiteit verhouding. Fijne service ook; waren ietsjes later maar belden netjes en we kregen huisgemaakte broodjes er gratis bij!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere goed belegde pizza!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de romige tomatensoep is een aanrader!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu al een paar keer lekkere pasta s besteld. Heerlijk je proeft dat het met liefde klaar is gemaakt. Wij komen zelf uit Enschede maar niemand bij ons kan tippen aan art Kitchen. 👍🏻

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer eten besteld bij theartkitchen. Eten is op tijd geleverd en de bezorger was bijzonder vriendelijk. Het eten was voortreffelijk! Alleen had er wel wat meer saus bij gemogen. Zeker een aanrader 😉👍🏻

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet voor herhaling vatbaar. De kaas in de Pizza Calzone was een bonk kauwgom geworden en het deeg eromheen werd er sompig van. 1/3 opgegeten, de rest weggegooid. Jammer

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom topkwaliteit!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bezorging was ietsjes later, maar warme pizza's en goed belegd en waren heerlijk :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. De tournedos zowel die met champignonsaus als de tagliata was perfect medium gebakken. Alleen was de tournedos te veel gegrild-verbrand. Er mochten ook iets meer groenten bij. We bestellen zeker opnieuw.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en vleesgerechten!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse pasta s.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was qua smaak erg lekker maar hij had wel wat warmer gekund. Wij hadden om 18.10 uur besteld. Ik denk dat hij toen al even klaar stond. Nu was hij lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super gegeten, de stoofschotel en cannelloni waren overheerlijk en een aanrader om te proberen. De kapsalon kip valt ook altijd in de smaak :) Tot snel!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs eerder bezorgd dan we aangegeven hadden!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke pasta met zalm!!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza & pasta. Allebei heerlijk! 👌🏼

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en de aanpassing van gerecht bij opmerking was keurig opgevolgd

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza smaakt altijd goed maar was deze keer koud doordat de bezorging het adres niet kon vinden Dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel bijzonder om je bestelling een uur eerder te krijgen dan gevraagd. Eten was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie gerechten besteld en heerlijk opgepeuzeld. Snelle, vriendelijke bezorging en goede prijs-kwaliteit verhouding. Wel vreemd, dat je alleen maar kunt bestellen met toevoeging van iets extra's, maar misschien gold dat alleen maar voor de door mij bestelde gerechten.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Nooit aangekomen.. Zat ik daar met mijn visite..

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top. Aandacht voor bezorger die te hoge snelheid door de wijk rijdt

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat, er werd ons verteld dat ‘T op naast adres was bezorgt maar navraag bleek dat nonsens te zijn. Toen belofte dat het in ‘n half uur zou komen maar dat werd 50 minuten. Kreeg ook mail met verwachte bezorging stijd maar die was al verstreken. Bij het online bestellen kun je de bezorgtijd kiezen, maar die service heeft dus geen waarde.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Alleen jammer dat er GEEN mozzarella op de pizza parmaham zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heb gisteren ispanak besteld en meegekregen maar heb een flauw vermoeden dat de kok vergeten is om te Roerbakken ……

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat n heerlijk eten, alles is vers en met liefde klaargemaakt, een aanwinst voor Vinkeveen!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst besteld bij de Art kitchen en de ervaring was minder dan we verwacht hadden. Helaas was de bezorging 45 min te laat en de kwaliteit van het eten was wisselend. De prijs en grootte was prima. Helaas dreef de pasta in de olie en heb ik het eerst laten uitlekken in een vergiet. Er kwam een longdrinkglas aan vocht uit een 1 persoon portie. Dat is echt veel te veel. Daarnaast was een deel van de pasta koud. Het lijkt erop dat dit heel snel is gemaakt nadat ik belde dat we al 35 min aan wachten waren. De andere gerechten met kip waren goed van smaak. We geven ze het voordeel van de twijfel omdat we zo blij waren met deze aanwinst in Vinkeveen en het geboden assortment. Hopelijk is het volgende keer 5 sterren.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, jullie zijn toppers!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wrap was heerlijk en de opmerking die ik erbij had gezet was keurig opgevolgd.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, vlot geleverd!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wrap.prima besteller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was heerlijk alleen bezorgtijd was 19.00 uur en kwam om 19.25 dus dat was jammer ivm afspraak die wij na eten hadden

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Super vriendelijke mensen! Perfect eten, goed warm en meer dan genoeg! Op de afgesproken tijd klaar!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer lekker van hoge kwaliteit de bezorging was ook optijd ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk eten en zeer vriendelijke mensen!!! Een aanwinst voor het dorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verrukkelijke gerechten!! We hadden op de valreep op vaderdag van alles besteld- en terwijl het giga druk was (en terecht-we weten waarom) was alles perfect in orde en mals. Razend snelle bezorging. Thuis op schalen gelegd, thuis buffet in een handomdraai. Aanrader! Ook fijn; gangbare prijzen👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden verschillende wraps etc besteld maar konden niet zien wat wat was, had makkelijker geweest als het op het folie had gestaan. Waarschijnlijk had ik nu verkeerde wrap met verkeerde vleessoort en vind ik het misschien hierdoor ook niet lekker.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, sneller service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit, alles vers en heerlijk! Een aanwinst voor Vinkeveen!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

salade bij de warme gerechten is geen succes kip was erg droog smaak van beide gerechten was bijzonder lekker

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Keurig optijd! En heel vriendelijke bezorgers! Ik blijf posten op insta want jullie zijn echt een aanwinst voor het dorp!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, die man kan koken! Alles vers gemaakt en dat is te proeven. Altijd vriendelijk, en ik ga blijven bestellen bij jullie! Aanrader! De bezorger was zeer netjes en vriendelijk! Die verdiend opslag!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daar ik had geschreven waar de receptie zich bevond liep de bezorger toch even verkeerd. Hebben jullie al folders over de Italiaanse gerechten?

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon was erg lekker en zeker het geld waard.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze voorgaande bestellingen waren echt allemaal stuk voor stuk top.. Gisteren hadden we alleen het idee dat de salade anders was dan voorgaande (o.a. minder lekkere dressing) en de broodjes waren iets wat aan de oude kant.. Doe er jullie voordeel mee; we zijn nog steeds enthousiast over jullie formule en aanwezigheid in ons mooie dorp

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd vlot geleverd en was goed warm. Ik vond alleen de prijs-kwaliteit niet in verhouding staan. Best duur voor 2x4 gerechtjes waarvan maar 1x vis en geen vlees. Verder was er 1 gerecht niet te definiëren en echt niet lekker (Geel met tenen knoflook erin), het smaakte “olie-achting”. Ook misten wij 1 mezze, maar dat was niet vermeld.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch en heerlijk eten. Voor late night dinners is dit dè plek om te bestellen. Ook super aardig personeel.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en het was heerlijk

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, prima kwaliteit

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een gemak,! Bestellen en betalen on line, afhalen netjes op tijd en het eten was heerlijk. Ik kom nog eens terug!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel goed eten. Goed warm, zeg gerust heet en zeker niet te weinig wat er gegeven wordt. Ik had tagliatelle besteld maar dat had hij niet meer dus werd het penne en vroeg heel netjes of dat een probleem was en/of ik anders dan wat anders wilde. Vriendelijk personeel en gewoon verschrikkelijk goed eten! Zeker een aanrader. Super fijn dat zo'n goed tentje in het dorp hebben! Ik bestel zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was allemaal prima ik snap alleen niet dat je bezorgkosten rekent in deze corona tijd voor mensen in Vinkeveen …..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed en smakelijk Onliine bestellen is eenvoudig en de bezorging was op de gevraagde tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Snel bezorgd en heel smakelijk! Toppers 👍🏼

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, prima salade en groente. Assortiment vlees goed, maar had naar mijn / onze smaak iets minder gegaard gemogen. Dat zal ik bij toekomstige bestellingen bij de online bestelling vermelden. De mails met indicatie bezorgtijd en "onderweg" zag ik te laat, maar is uitstekende service

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en snel bezorgd ! ben benieuwd naar de andere gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten van de warme en koude mezze. Lijkt mij gerechten waar je je juist mee kan onderscheiden van alle andere afhaal en bezorgmogelijkheden in Vinkeveen en omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalm en mix grill gegeten. Super lekker zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Alles vers en overheerlijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér super gegeten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 8,50€ was het een slechte kapsalon. Veel patat en sla vlees was zeer matig tot slecht. Zelf op een tukse pizza zit meer vlees op.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was wat smaakt betreft goed, echter werd deze bijna koud afgeleverd en waren de bijbehorende sauzen vergeten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en lekker snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal lekker, en snel. Dank

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak van pizzas was in orde bodem van de pizza erg zacht

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanrader voor andere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Elke keer weer vers en smakeljk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, gastvriendelijk, goede prijs/ kwaliteit verhouding, een aanwinst voor Vinkeveen!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Lekkere kruiden, verse groenten, mals vlees. Super.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijk eten hebben jullie toch alles supervers en overheerlijk, ga zo door!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet voor herhaling vatbaar. De patat lag helemaal tussen het vlees gemengd, dus echt niet lekker . Geen verse knoflooksaus.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd. Heerlijk gegeten

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's en lekkere porties naar de prijs! Blijf zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een uitstekende prijs. Niet te duur. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede meze. Heerlijk lamsstoofpotje en donerschotel. Goed verzorgd. Snelle en vriendelijjke bezorging.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, super snel op kunnen halen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, smaak perfect en ruim voldoende te eten.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza smaakte prima. Vervelend dat de wachtruimte om je bestelling op te halen veel te klein gemaakt is. Afstand houden is niet echt mogelijk. Dat ik ook 10 minuten na de afgesproken tijd pas mijn pizza krijg is dan ook extra vervelend.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en snel bezorgt

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer prima! Plus snel bezorgd!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig en het eten is altijd fantastisch! Altijd vers en heerlijk bereid! Het maakt echt niet uit wat je besteld maar alles is echt serieus heel lekker en met zorg klaargemaakt! Qua prijs is het ook erg goed te doen!! Bezorging is altijd heel snel en het eten altijd heerlijk warm / heet! Personeel is heel aardig en klantvriendelijk!! Echt een aanrader!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte service en lekker zoals altijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede service en lekker

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, ook in deze gekke tijd m.b.t. Het coronavirus, veel succes ga zo door!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en optijd bezorgd.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

warm eten en snelle bezorging door aardige jongeman Zana

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemiddag Art Kitchen, Wij hebben al meerdere keren bij jullie besteld en zijn tot nu toe elke keer heel enthousiast over de kwaliteit en daarmee het lekkere eten. Afgelopen vrijdag bestelde ik de mantar dolmasi. Volgens de website een gevulde champignon met twee soorten paprika en kaas. Echter kreeg ik een bakje met champignons en kaas, geen paprika mix te bekennen. Het gerecht was daarom niet wat ik ervan verwacht had en dat is was jammer. Misschien was de paprika op? In dat geval had ik liever een belletje gekregen en iets anders uitgezocht. Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen?! Verder enthousiast en fijn dat er weer eens iets anders is in de buurt.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten !

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk vers bereid en goed van smaak. Ik had de Icli köfte en mijn man Kuzu er site. Allebei zijn santé raden, vooral de groeten die je bij de Icli köfte krijgt zijn geweldig. De bestelling was ook op tijd.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en echt een aanrader! Wij hadden de zalmfilet met groente, een wrap met kip en een paar warme Mezze. Alles was echt heerlijk. Bezorging duurde precies zolang als aangegeven.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en keurig netjes verpakt. Kapsalon lam; Ik vond de knoflooksaus en de sambal niet lekker. De knoflooksaus hrrl zoet en de sambal vooral smakeloos. Het zakje sambal was voor mij ook niet genoeg aan pittige saus,maar wat dat betreft ben ik een slechte maatstaf. De lam leek gekookt ipv gegrilld. Het zag er bleek uit en had weinig smaak. De patat van de kapsalon was wel lekker. Knapperig zelfs nog. De babaganus vond ik er niet zo smakelijk uit zien, heel zout en erg bitter. Deze hebben we helaas ook niet opgegeten. kwestie van smaak zou kunnen, ik nam dit gerecht als probeersel. Jammer. Wellicht volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk We hadden de mix grill en daarbij verschillende gerechten Een aanrader om te bestellen en veel keus Ga hier zeker vaker bestellen

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het smaakte heerlijk.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zeebaars was weer heerlijk evenals de shoarma schotel. Echt een aanwinst voor vinkeveen. We zijn er blij mee

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en zeker genoeg

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De donerschotel lam leek meer op kippenvlees dan op lamsvlees. De pasta in de Manti was plakkerig en niet gaar. De beloofde sausjes klopte niet met het aantal bestelde gerechten en het brood wat erbij hoorden was vergeten. Jammer want de vorige keren was het véél beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Turkse Pizza. Ga ik zeker nogmaals halen. Mooie schone zaak. Jammer dat betalen via iDeal geld kost. Service verbetering: bestelling via internet is met drankje gratis. Moet je dan automatisch bij de bestelling doen ! Nu moet ik erom vragen. Beetje flauw.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke mixgrill besteld. Prima kwaliteit. Bij binnenkomst vriendelijk geholpen en het eten stond op tijd klaar. Zeker een aanrader en een aanwinst voor Vinkeveen. 1 heel klein minpuntje: betalen voor een pintransactie. Hoop dat jullie deze kwaliteit blijven leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak eten was lekker. Wat alleen jammer was is dat het eten niet zo warm meer was. Misschien een startprobleem ?? De eerst volgende keer zijn wij dan geneigd om eten persoonlijk te bestellen en niet meer online....we zijn verder wel nieuwsgierig hoe de andere gerechten zullen smaken en zullen vast vaker iets gaan bestellen

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend en ruim voldoende, daarnaast was de bezorging op tijd.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Alles was vers, warm en lekker! Bezorging was snel, en heel fijn dat je ook wat later nog kunt bestellen. Tot 00:00uur. Van toegevoegde waarde voor Vinkeveen!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld heerlijk gegeten is weer eens wat anders zeker een aanrader

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling netje op tijd kwam eerder dan aangegeven Wij hadden 2 shoarma schotels besteld Het eten viel een beetje tegen was niet echt warm zoals het hoort De salade was erg weinig ten opzichte van de maaltijd Wat smaak betreft was het wel redelijk Wij zullen het eerdaags nog een keer proberen Misschien is het een tip om het vlees in zilverfolie te verpakken om de warmte te behouden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam 20 minuten te laat en het eten was koud. Zonde want het eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel döner als shoarma smakeloos, zat volgens mij geen enkel kruid in. Nu al veel te grote kaart om kwaliteit te leveren...... Hoe moet dat straks met nog eens 80 Italiaanse gerechten erbij?

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zag er mooi verzorgd uit en het smaakte heerlijk. Aanwinst voor vinkeveen

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon kip besteld. Relatief veel sla en minder patat en kip, vond de smaak niet erg goed.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was exact op tijd. Durum met Sis was heerlijk vlees, heel goed op smaak. Enige was dat er behalve rode ui geen vulling in de Durum zat, wat sla, tomaat, pittige saus of iets zou niet misstaan. Vlees dus super smaakvol maar in zijn geheel wat matig gevuld. Kip roerbak gerecht met aubergine was lekker! Voor herhaling vatbaar. Geen goedkope kaart overigens en misschien wel veel te uitgebreide kaart. Misschien iets meer focus en iets meer volledige gerechten tussen de €12-15? In een kleine afzetmarkt als Vinkeveen zal dat de meeste kans van slagen hebben gok ik

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uur te laat bezorgd en de broodjes waren koud. Ga ervan uit dat dat te maken heeft met dat jullie net geopend zijn. Ga toch nog keer bestelling doen, hoop dat het dan goed komt.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gerecht was heerlijk.(roerbak kip) halfuur na besteltijd gebeld of het eten eraan kwam , werd gezegd nog 10 minuten daarna nog halfuur tot levering. Totaal een uur en tien minuten later dus daar zit zeker nog verbeterpunt.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte erg goed. En super klant vriendelijk geholpen, ik kom zeker terug!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en warm. Zelden zo'n lekkere.wrap doner gegeten. 45 min wachten op nezorging was acceptabel

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging, erg klantvriendelijk.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn groot fan van de Turkse keuken en hebben heerlijk gegeten. Een aanwinst dat het nu in de buurt zit!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nieuwe zaak dus meteen geprobeerd. Snelle bezorging door aardige jongeman. Eten was warm en erg lekker. Voor.herhaling vatbaar

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het restaurant is net geopend dus wij wilden dit natuurlijk even proberen. We hadden Shoarma, Turkse Pizza en Tuvak Sote. En al het eten was eigenlijk heerlijk, boven verwachting. Vooral de Tuvak Sote was erg lekker, goed van smaak. Nu nog even wachten tot de Italiaanse keuken open is. Dan gaan we die ook even proberen. Al met al is het zeker een aanrader.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima prijs-kwaliteit verhouding en hoeveelheid was ook goed.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere kip, veel te veel rode ui, saus uit zakjes maar op zich niet slecht van smaak. Bezorging was prima. Papieren tas i.p.v. plastic tas, ook goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, bezorging op aangegeven tijd ontvangen. Eten was warm en heerlijk. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating